Real Madrid představil projekty na modernizaci Bernabéu

Čtyři varianty vylepšeného Bernabéu (© marca.es)

Real Madrid na dnešní schůzi členů klubu představil, jak by mohl vypadat zmodernizovaný stadion Santiago Bernabéu.

Bílý balet se na vylepšení slavného stánku chystá v nejbližších letech, prezident Florentino Pérez odhalil čtyři projekty, které jsou zvažovány. Cena rekonstrukce by se měla pohybovat okolo 200 milionů eur.

"Náš stadion je klíčovým místem naší identity, proto mu věnujeme maximální úsilí. Chceme z něj udělat vzor světové architektury," uvedl Florentino Pérez.

První muž Realu Madrid také vyjádřil svou spokojenost nad finanční situací klubu: "Příjmy za loňskou sezónu činily 514 milionů eur, což je o sedm procent více než v předešlé. Zisk byl po zdanění 24 milionů eur, podařilo se nám snížit čistý dluh na 125 milionů eur. Rozpočet na letošní sezónu je 517 milionů eur. V době, v jaké se pohybujeme, není snadné takových čísel dosáhnout. To dokazuje, že po finanční stránce je Real Madrid stabilizovaný klub."

"I díky dobrému hospodaření si můžeme dovolit nejlepšího trenéra světa a velmi kvalitní kádr. Tento tým se nikdy nevzdá, vloni vyhrál nejlepší ligu historie s nejvíce nastřílenými brankami. Na to budeme všichni vzpomínat. Také v letošní sezóně chceme bojovat o všechny trofeje," dodal Florentino Pérez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace