Real Madrid přichystal Carvajalovi, Joseluovi a Moratovi rozdílné osudy

Dani Carvajal (© as.com)

Situace ohledně tří hvězd rezerního týmu Realu Madrid se vyjasňuje. Zatímco Carvajal a Joselu šanci v prvním mužstvu nedostanou, Morata se může těšit na Primeru.

Dani Carvajal byl sice tím, komu byly dávany největší šance, aby působil pod José Mourinhem, neboť na pozici pravého beka nemá Álvaro Arbeloa žádnou konkurenci, dnes však byl oficiálně potvrzen hráčův přestup do Bayeru Leverkusen za 5 milionů eur. Bílý balet si v následujících třech letech ponechal možnost koupit 20letého obránce zpět, a to za 6,5, respektive 7 nebo 8 milionů eur.

Podobný osud zřejmě čeká na Joselua, nejlepšího kanonýra Castilly v uplynulé sezóně se 26 góly. Střelecké vlohy 22letého hrotového útočníka učarovaly několika klubům, největší zájem zaznamenává Bílý balet ze strany anglického West Hamu a německého Hoffenheimu. Přestupová částka by se mohla vyšplhat až k 8 milionům eur.

Jako jedinému z trojice pilířů Torilova mužstva se otevřou brány prvního týmu Álvaru Moratovi. Devatenáctiletý útočník či křídelník by měl být součástí 25členné soupisky Realu Madrid pro sezónu 2012/2013. José Mourinho v něm vidí možnost, jak v náročném progamu ulevit trojici Benzema, Higuaín a Cristiano Ronaldo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace