Real Madrid rozstřílel Lyon a zůstává stoprocentní

Radost hráčů Realu Madrid (© marca.es)

Real Madrid pokračuje v mazání kletby jménem Lyon, francouzského soupeře dnes rozstřílel 4-0.

Svěřenci José Mourinha tak zvládli vítězně a s nulou na kontě inkasovaných branek i třetí zápas základní skupiny a mají jednou nohou nakročeno do osmifinále.

Dnes to Bílý balet neměl složité, fotbalistům Lyonu jako by se rozklepaly nohy už v tunelu. Na Bernabéu se prezentovali ustrašeným výkonem, který navíc doplňoval nedůraz v obranné činnosti. A to se s nadějí na dobrý výsledek neslučovalo.

První gól přišel po rohovém kopu. Cristiano Ronaldo prodloužil hlavou na zadní tyč, kde na svou šanci úspěšně čekal Benzema, čímž určil poločasový stav.

Druhé dějství začalo chybou jednoho z hostujících beků, Benzema po svém úprku věnoval na zlatém podnose míč Khedirovi, jenž obstřelil Llorise. Třetí gól si dal brankář Lyonu sám, když nešťastně tečoval Özilovu střelu z úhlu do vlastní sítě. Na konečných 4-0 upravil Sergio Ramos po další standardní situaci.

Real Madrid si bez problémů došel pro tři body a pokračuje v bezchybné jízdě základní skupinou, naopak Lyon pokračuje ve slabších výkonech, než jakými se prezentoval v minulých sezónách.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace