Real Madrid s Reguilónem jen vítězí, s Marcelem jde od prohry k prohře

Marcelo (© marca.es)

Marcelo Vieira je v posledních týdnech velmi často tvrdě kritizován a podle statistik oprávněně.

Nemá dobrou fyzičku a nasazení, útok nepodporuje dostatečně a v obraně doslova hoří. Tak nejčastěji španělská média i fanoušci charakterizují letošní výkony brazilského beka, jehož pozice byla dlouhá léta nezpochybnitelná. Teď ho z ní úspěšně vytlačuje mladík Sergio Reguilón.

Zatímco s Reguilónem v základní sestavě vyhrál Real Madrid všech 8 ligových utkání, za posledních devět kol, v nichž dostal od první minuty přednost Marcelo, má Bílý balet tristní bilanci jediné výhry, dvou remíz a šesti porážek.

Pro Marcela je zdrcující i další statistika. Zatímco s ním na trávníku inkasuje Real Madrid branku každých 50 minut, obrana, jejíž součástí je Reguilón, dovolí soupeři skórovat jen jednou za 134 minut.

V klubu stále věří, že se vrátí nejlepší verze vždy úsměvavého třicátníka, v současné chvíli však platí, že jasnou první volbou na pozici levého obránce je Reguilón.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace