Real Madrid si vystřílel postup do semifinále Ligy mistrů

Cristiano Ronaldo se trefil dvakrát (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid zdolali APOEL i ve druhém utkání čtvrtfinále Ligy mistrů, tentokrát 5-2. Svěřenci José Mourinha se tak radují z postupu mezi poslední čtyři celky soutěže.

Na Bernabéu se po triumfu Real Madrid 3-0 na kyperské půdě očekávalo vítězství domácích, přestože José Mourinho nasadil sestavu, v níž bylo hned několik netradičních jmen. A po divoké přestřelce mohli fanoušci odcházet domů spokojení.

Jako první udeřil Cristiano Ronaldo, k němuž propadl na zadní tyč centr Marcela, který už Portugalec neměl problém přetavit ve vedoucí branku. O své místo na slunci se ještě do poločasu přihlásil Kaká, když svou typickou technickou střelou rozradostnil tribuny podruhé. Krásný gól.

Real Madrid fungoval i v oslabené sestavě dobře, což se potvrdilo ve druhém poločase, kdy nebyla o góly nouze. Nejprve snížil Manduca, jenž nedal Casillasovi šanci, aby o deset minut později vymetl Cristiano Ronaldo pavučiny v hostující brance z přímého kope.

Střídající Callejón zvýšil už na 4-1, ale Kypřané přispěchali s odpovědí. Altıntop poslal k zemi Adorna a Solari nařízený pokutový kop proměnil. Definitivní podobu výsledku dal Ángel di María parádním lobem mimo dosah Urka Pardy. Real Madrid zvítězil 5-2 a v semifinále se může těšit na atraktivní duel s Bayernem Mnichov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace