Real Madrid splnil roli favorita a vyřadil CSKA Moskva

Real Madrid byl nad síly CSKA (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid zdolali v odvetě osmifinále Ligy mistrů CSKA Moskva 4-1, což jim v kombinaci s remízou z prvního utkání zajistilo postup.

A to i přes fakt, že zejména v prvním poločase sledoval Bernabéu sotva průměrně hrající Bílý balet. Vše mohlo být jinak, kdyby Doumbia v nejlepší šanci CSKA hned úvodu po pasu Dzagoeva nemířil nad Casillasovu branku.

Domácí zahřívali motory velmi pomalu, prakticky z první stoprocentní příležitosti skórovali. Khedirův skvělý pas za obranu našel Kaká, jenž naservíroval míč Higuaínovi, kterému stačilo nastavit nohu. Poločasový stav byl tedy 1-0 pro Real Madrid.

V tom druhém působili Blancos živějším dojmem. Naděje CSKA zmařil brankář Chepchugov, když propustil za svá záda dalekonosnou střelu jinak nevýrazného Cristiana Ronalda. Po sedmdesáti minutách navýšil skóre už na 3-0 Karim Benzema, když nejprve napálil gólmana, ale z dorážky se už nemýlil. Francouz byl tou dobou na hřišti po vystřídání Higuaína sotva několik desítek vteřin...

Pouze kosmetickou úpravu stavu znamenaly poslední dva zásahy večera. Nejprve Tošić krásnou střelou o břevno vymetl pavučinky v Casillasově svatyni, aby v nastavení věnoval Benzema snadný gól Cristianu Ronaldovi. Real Madrid i nadále sní o desátém triumfu v Lize mistrů, CSKA Moskva vyřadil celkovým skóre 5-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace