Real Madrid uvolnil Ødegaarda a De Tomáse na hostování. Lunin a Llorente mohou být dalšími

Martin Ødegaard (© marca.es)

Real Madrid pokročil ve snaze zeštíhlit kádr. Klub opustili formou hostování Martin Ødegaard a Raúl de Tomás, podobný osud se chystá Andriyi Luninovi a Marcosi Llorentemu.

Ødegaard ani letos nedostane na Bernabéu šanci a znovu se podívá do nizozemské ligy, kterou si zahrál v dresu Heerenveenu. Tentokrát stráví sezónu 2018/2019 na hostování ve Vitesse.

Působiště už zná i Raúl de Tomás, včera byla potvrzena jeho jednoletá zápůjčka Rayu Vallecanu. Prostředí ve Vallecas 23letý forvard dobře zná, neboť vloni byl jedním z hlavních strůjců postupu Raya do La Ligy.

Přetlak na brankářské pozici Realu Madrid bude zmírněn odchodem Anriye Lunina. Nadějný Ukrajinec je v hledáčku mnoha klubů Primery, nejblíže k jeho získání má Leganés. Dohoda o ročním hostování je na spadnutí.

V přípravě nepřesvědčil Julena Lopeteguiho Marcos Llorente, i v tomto případě se očekává odchod na hostování. Velký zájem má Espanyolu, který tak je nejpravděpodobnější destinací 23letého záložníka.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace