Real Madrid už podle Marcela posílit nepotřebuje

Marcelo (© as.com)

S přestupem do Realu Madrid je stále spojováno několik jmen, podle Marcela Vieiry ale tým už posílit nepotřebuje.

Vedení Bílého baletu utratilo za nové tváře přes 300 milionů eur, v základní sestavě však bude s největší pravděpodobností nastupovat jen Eden Hazard.

"Nepotřebujeme další posily, máme dobrý tým. Jako každý rok chceme bojovat o všechny trofeje, i když víme, že to bude velmi těžké," nechal se slyšet Marcelo, jenž byl vloni za své výkony tvrdě kritizován. "Vloni to byla jen část kritiky, které jsem vystaven od prvního dne v Realu Madrid. Naučil jsem se s ní žít. Já sám vím nejlépe, kdy jsem ve formě a kdy ne. Kritika mě nezajímá. Pokud se mi nedaří, o to více se snažím pracovat."

Marcelo se také vyjádřil ke svému tradičnímu účesu a vysvětlil, proč má na paži vytetovaný automobil Volkswagen Brouk: "Už dlouho jsem se nestříhal, a pokud je potřeba, dělám si to sám. Ale jen trošku, nechávám si vlasy dlouhé, jen je potřeba udržet jednotný tvar. Vytetovaný mám automobil, ve kterém mě děda vozil na tréninky. Vždy ve mě věřil a dělal možné i nemožné, abych se stal profesionálem."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace