Real Madrid už žádné další posily hledat nebude, tvrdí Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti vylučuje další posily

S blížícím se koncem letního přestupového období mnoho klubů svou aktivitu na trhu zdvojnásobuje, Real Madrid ale naopak do týmu již zasahovat nechce. Potvrdil to na tiskové konferenci trenér Carlo Ancelotti, který by novou posilu nehledal ani v případě odchodu Marca Asensia.

Italský trenér Realu Madrid, Carlo Ancelotti, trpělivě čeká na konečné rozhodnutí Marca Asensia, který může v posledních dnech přestupového období ještě klub opustit, pokud by se rozhodl přijmout některou z nabídek, které před ním leží na stole.

O Asensiovi nic nového nevím, on sám svou situaci vyhodnocuje. 2. září budeme všichni moudřejší. Pokud s námi zůstane, bude důležitou součástí týmu, pokud se rozhodne odejít, nezbývá než vyslechnout jeho přání.Pokud se najde zajímavá nabídka pro něj i pro klub, můžeme ji posoudit,“ řekl na tiskové konferenci italský trenér, který neskrýval svou touhu po tom, aby hráč v klubu zůstal. „Pokud bude pokračovat, budu potěšen. Loni hodně přispěl k úspěchům týmu a to samé může zopakovat letos.“

Máme k dispozici tým s velkým množstvím hráčů, pokud Marco odejde, nikoho nového podepisovat nebudeme, protože to není potřeba,“ vyloučil Carlo Ancelotti možnost, že by se Real vrhl na trh, aby ještě posílil útočné řady.

Ty v případě Realu překypují kvalitou i kvantitou hráčů. „Rodrygo bude mít v týmu letos důležitější roli, protože v uplynulé sezóně rozhodl spoustu zápasů z lavičky a letos bude nastupovat v základní sestavě. Může hrát na pravém křídle, někdy může nahradit Viniciuse na levém a můžeme ho vyzkoušet také ve dvojici s Karimem nebo přímo na jeho místě.

To Mariano Diaz má zcela jiné vyhlídky, pokud by se nakonec rozhodl neopustit Real. „Ne že bych s ním nepočítal, ale má proti sobě nejlepšího útočníka na světě, Benzemu, a je pro něj složitější nastupovat než pro ostatní, to je jasné,“ zkompletoval obraz útoku Realu trenér Ancelotti.

Jediným hráčem ofenzivy Bílého baletu, o kterého Real přišel, tak zůstává Casemiro, který se rozhodl přijmout nabídku smlouvy Manchesteru United. „Prožili jsme spolu skvělé období, loni nám hodně pomohl a když se loučíte s někým, jako je Casemiro, je Vám z toho trochu smutno. Přeji mu vše nejlepší v jeho nové životní etapě.“ Casemirův odchod částečně vyřešil otázku setrvání Dani Ceballose v týmu. „Dani zůstane a my z toho máme radost. Zatím toho mnoho neodehrál, protože jsme měli jeden zápas týdně a příliš jsem nestřídal, ale od příštího týdne budeme mít zápas každe tři dny a on dostane minuty, které si zaslouží,“ slibuje větší nasazení střídajících hráčů italský trenér, který prozatím v sestavě upřednostňuje Valverdeho s jehož výkony je nad míru spokojen.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace