Real Madrid veze z Lyonu remízu

Karim Benzema otevřel skóre (© marca.es)

Real Madrid ani na sedmý pokus neporazil v Lize mistrů Lyon, v prvním zápase osmifinále se na stadionu Gerland zrodila remíza 1-1.

Mourinho nakonec vsadil pouze na dva defenzivní záložníky, místo Lasse dostal v základní sestavě přednost Ángel di María. Zbytek týmu byl očekávaný, tedy s Arbeloou na pozici levého beka.

První poločas příliš vzrušujících okamžiků nenabídl. Prakticky jediným nebezpečím ze strany hostů byl skákavý přímý kop Cristiana Ronalda, ale Lloris vyrazil balón do bezpečí. Aktivnější Lyon byl nejblíže gólu v 35. minutě, kdy Casillas neudržel centrovaný míč, Gomis však pálil vysoko nad. Opakovaný záběr ukázal, že brankář Realu Madrid svoji chybu napravil a ránu domácího útočníka loktem vytáhl nad břevno.

Druhé dějství nabídlo lepší Real Madrid a díky standardním situacím i výrazně nebezpečnější. Jednu z nich poslal Cristiano Ronaldo do tyče, po následném rohovém kopu hlavičkoval Sergio Ramos prozměnu do břevna.

Mourinho měl zlatou ruku při střídání, Benzemovi, jenž byl přivítán bouřlivým potleskem, stačila chvíle, aby se štěstím poslal svůj tým do vedení. Blancos těsný náskok pečlivě hájili, v závěru ovšem polevili. A to se na evropské scéně trestá. Sedm minut před koncem vyrovnal Gomis střelou do protipohybu Casillase. O všem tak rozhodne odveta na Bernabéu, do které jde Bílý balet v lepší pozici, než tomu bylo v předešlých letech.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace