Real Madrid vyběhne do derby v černém

Real Madrid ve večerním El Clasico vyběhne na Santiago Bernabeu před svými fanoušky v černých dresech a derby tak přijde o jeden z svých rozlišovacích prvků. Domácí hráči se promění na „černý balet“, ani Barcelona tentokrát nesáhne po své tradiční kombinaci.

El Clasico v neděli večer bude přihlížet přehlídce netradičních zápasových souprav. Real Madrid se vlastním fanouškům představí ve čtvrtém sezónním dresu v netypicky černé barvě, brankář Courtois nastoupí v růžové kombinaci. Nový dres světlo světa spatřil v návrhářské dílně Yahjiho Yamamota, který dres pro Real navhl už v sezóně 2014/2015. Tentokrát se postal o slavnostní dres při příležitosti 120. výroční založení klubu, které připadlo na 6. března. 

Černá kolekce s bílými prvky je navíc oslavou dvacetileté spolupráce mezi Realem Madrid a Adidasem. Japonský návrhář Yamamoto se specializuje na avantgardní sportovní oblečení a jeho podpis ponese celá kolekce oblečení včetně tréninkových oupar, šál nebo tašek.

Novou kolekci představila reklamní kampaň La Ceremonia, ústředními postavami byli Benzema, Marcelo, Alaba, Mndy, Misa, Caroline Moller a Iker Casillas. Japonský návrhář chtěl prostřednictvím speciální kolekce spojit minulost s budoucností a cílit na široké spektrum fanoušků, kteří si nové dresy a další doplňky budou moci od příštího týdne zakoupit nejen ve fanshopu Realu ale také v obchodech Adidas.

Do druhého ligového derby v sezóně ani Barcelona nezvolí tradiční kombinaci a nahánět „černý balet“ budou ve žlutém dresu.

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace