Real Madrid začne nový rok s rozpadlou obranou

Pepe po operaci kotníku (© as.com)

Rok 2013 nezačíná pro Real Madrid příliš dobře, důvodem jsou početné absence v defenzivní linii.

Jako poslední se na marodku Bílého baletu přidal Pepe. Portugalský stoper se v rodné vlasti podrobil operaci, která by měla odstranit problémy s pravým kotníkem. Pepe bude mimo hru asi měsíc.

Na prvním lednovém tréninku absentoval také Pepeho krajan Fábio Coentrão a nezdá se pravděpodobné, že by mohl zasáhnout do víkendového duelu proti Realu Sociedad. Sergio Ramos je v karetním trestu a Basky rovněž neohrozí. Kotník vystavil stopku Raúlu Albiolovi, na návrat si ještě několik týdny počká i druhý Mourinhův levý bek Marcelo Vieira, jenž se zotavuje ze zlomeniny zanártní kůstky.

The Special One bude mít pro duel s Errealou podle všeho k dispozici z obránců jen Arbelou, Varaneho, Nacha a Carvalha. Pravidelná porce minut na trávníku je přitom dopřávána jen prvnímu jmenovanému, Varane má na kontě v letošním ročníku Primery pouze čtyři starty, Nacho dva a s Carvalhem Mourinho nepočítal, v kolonce odehraných zápasů nejstaršího obránce týmu je nula.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace