Real Madrid zaplatil za Varana více, než musel. Tomu říkám úroveň, chválí bývalý prezident Lens Martel

Raphaël Varane (© as.com)

Bývalý prezident klubu RC Lens Gervais Martel prozradil, že Real Madrid zaplatil za transfer Raphaëla Varana více, než musel.

Francouzský obránce přestoupil na Bernabéu v roce 2011 za 10 milionů eur plus bonusy. A právě na bonusech Real Madrid zaplatil Lens více, než mu ukládala smlouva, a to když potřetí s Varanem v týmu vyhrál Ligu mistrů.

"Volali mi Zidane a Mourinho. Po nich se ozvali další zájemci s vyššíma nabídkami, ale když dám své slovo, tak platí. Šlo o částku 10 milionů eur a bonusy. Real Madrid dvakrát vyhrál Ligu mistrů, za což jsme získali bonus. Za třetí vítězství už bonus nebyl. Ale řekl jsem si, že jim zkusím poslat email. Napsal jsem něco ve smyslu: 'Podívejte, vím, že ve smlouvě to není...' Odeslal jsem to a oni zaplatili. Tomu říkám úroveň," vypráví Martel.

Nejde o jedinou zajímavost spojenou s přestupem 26letého stopera. Když se o něj totiž přetahovaly Real Madrid, Juventus, Arsenal či PSG, tehdy 18letý fotbalista dával přednost škole. "Přišel jsem k němu, ale on řekl, že ho ve škole čekají zkoušky, které chce zvládnout co nejlépe, a až po nich se můžeme bavit o přestupu," dodává Gervais Martel.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace