Real Madrid zažíva menšiu krízu. Chýbať mu budú dvaja kľúčoví hráči

Karim Benzema

Real Madrid po novom roku nemá najlepšiu formu a to ho až teraz čaká najnáročnejší program.

Po novom roku Real Madrid vyhral iba tri zápasy v riadnom hracom čase z dokopy ôsmich duelov. Stratil päť bodov v La Lige z deviatich možných, i keď vyhral Španielsky Superpohár, vypadol z dôležitejšieho Copa del Rey. 

Pred najbližším ligovým duelom dnes večer proti Granade to nebude prechádzka ružovým sadom. Granada v tejto sezóne dokázala obrať o body Barcelonu, Atlético Madrid aj Sevillu. Sevilla remizovala tretí raz po sebe a Real Madrid dnešným víťazstvom môže získať náskok šiestich bodov na čele La Ligy. 

Chýbať mu ale budú viacerí dôležití hráči. Zranený je ešte stále Karim Benzema, Vinicius Junior bude chýbať pre kartový trest. Carlo Ancelotti bude musieť znovu improvizovať, proti tímom ako Cádiz, Getafe či naposledy Athleticu Bilbao to Realu Madrid bez Viniciusa či Benzemu proste nešlo. Všetky oči tak budú na to, aby Biely balet potvrdil rolu lídra. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace