Real Madrid získal v Manchesteru bod a jistotu postupu

Iker Casillas pomohl k remíze úžasným zákrokem proti Sergiu Agüerovi (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid remizovali v Manchesteru se City 1-1. Bílý balet zakončí základní skupinu Ligy mistrů na druhém místě bez ohledu na zápas s Ajaxem.

Bílý balet rozehrál utkání velmi dobře, v prvním poločase byl na hřišti jasným pánem, ale z převahy a šancí vytěžil pouze jediný gól Benzemy. Ve druhé půli se domácí zvedli a po vyloučení Arbeloy byl Real Madrid vděčný za konečný hvizd.

Mourinhova vstoupila do zápasu ve stejném stylu, jakým smetla o víkendu Athletic. V deváté minutě si Benzema naběhl na skvělý pas Di Maríi za obranu a nedal Hartovi šanci. Následně dvakrát zahrozil Khedira, ale bez gólového efektu.

Cristianův lob zastavil na brankové čáře jeden z beků, následnou Portugalcovu dorážku obrana zblokovala na rohový kop. Khedira se o chvíli později blýskl individuální akcí, v níž mu však chybělo kvalitní zakončení. Manchester City zkoušel štěstí neškodnou střelou Sergia Agüera a nepřesnou ranou Maicona.

Po změně stran Citizens ožili. Casillas musel být pozorný, proti Sergiu Agüerovi vytáhl senzační reflexivní zákrok. Reprezentační jedničku Španělska překonal Argentinec až v 73. minutě, kdy rozhodčí nařídil sporný pokutový kop za střet Arbeloy právě se Sergie Agüerem. Arbeloa navíc obdržel druhou žlutou kartu a musel jít do sprch.

Závěrečné minuty už žádný vzrušující okamžik nepřinesly, Real Madrid tak získal jistotu postupu z druhého místa skupiny, Manchester City stejně jako vloni zažil v Lize mistrů krach a končí předčasně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace