Real Madrid zřejmě dohraje sezónu na stadionu rezervy. Barcelona to zatím neplánuje

Stadion Alfreda Di Stéfana (© marca.es)

Real Madrid zřejmě dočasně změní domácí prostředí, ze Santiago Bernabéu se plánuje přemístit na stadion Alfreda Di Stéfana, na kterém působí rezervní celek Castilla.

Podle deníku AS se už královský klub rozhodl a dostal zelenou od La Ligy i Španělského fotbalového svazu.

Přesun na menší stánek by měl trvat minimálně do konce letošní sezóny. Ta bude po pandemii koronaviru zrestartována v červnu a Realu Madrid zbývá ještě šest domácích střetnutí. K nim by mohla přibýt i některá z příštího ligového ročníku, a to do doby, než bude povolen vstup na tribuny fanouškům, což by umožnilo zrychlit a zlevnit práce na Bernabéu, kde probíhá rozsáhlá rekonstrukce. Dělníci by nemuseli před každým zápasem rozkládat lešení a uskladňovat materiál.

Barcelona podobný krok rovněž zvažovala, stadion Johana Cruyffa však není připraven na systém VAR, a tak Katalánci podle všeho budou pokračovat na Camp Nou, byť ani na jeho téměř padesát metrů vysoké tribuny nebudou kvůli opatřením vlády v boji proti koronaviru vpuštěni příznivci.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace