Real Sociedad jedná s PSG o přestupu Rafinhy

Šestý tým španělské fotbalové soutěže brousí okolo pohárových příček a přestože v těchto vodách není žádným nováčkem, zvučná posila, jakou by Rafinha jistě byl, by se týmu hodila.

Jednání o přestupu brazilského středopolaře se nachází v pokročilém stádiu, ale definitivní dohoda o přestupu ještě neexistuje. Zájem klubu z Baskicka je vážný a vedení klubu se netají s tím, že se v zimě bude snažit posílit zálohu. Ta v poslední době trpí absencí mnoha hráčů kvůli zraněním (Merino, Silva, Illarramendi a Guridi).

Přestup Rafinhy z PSG do Realu Sociedad by byl obrovskou bombou. Klub ze San Sebastián se snaží šokovat fotbalovou veřejnost a uzmout si pro sebe kvalitního špičkového záložníka, jakým Rafinha je. Real Sociedad, jehož vedení nevyloučilo posílení klubu již v zimní přestupovém období, hledá hráče zejména do zálohy, protože klíčoví hráči na tomto postu v sestavě dlouhodobě chybí. Ideálním řešením by pak byl příchod ofenzivního záložníka. V první chvíli se zdálo, že se klub bude snažit navázat kontakt s Juanem Matou, ale nakonec vedení vyhodnotilo jako vhodnější posilu Rafinha Alcantaru.

Brazilský záložník už byl v hledáčku klubu v dřívějších letech, zejména v době, než odešel do Celty a později, když přešel do Interu Milán. Tentokrát se ale zdá, že by přestup mohl dopadnout. "Real Sociedad pokračuje v jednání s PSG ohledně přestupu Rafinhy. Mluví se hostování na šest měsíců s možností přestupu v letní pauze," popsal situaci novinář Fabrizzio Romano a jeho slova byla v zápětí potvrzena Realem Sociedad. Jednání jsou podle klubu na nejlepší cestě a vedení je optimistické. Hostování je nakloněn i samotný hráč, který by v Realu měl příležitost hrát, což se mu v PSG nedaří. A protože hráči vyprší smlouva v roce 2023, má nejvyšší čas rozhodnout o svém budoucím angažmá.

Rafinha Alcantara prošel mládežnickou akademií Barclony, má za sebou odehraná utkání v dresu Celty Vigo, Interu Milán a PSG. Pařížský klub za něj Barceloně v roce 2020 zaplatil 3,5 milionu eur, jedná se tedy o částku více než dostupnou pro Real Sociedad.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace