Real Sociedad nezvládl ani třetí zápas Ligy mistrů, v Divadle snů padl 0-1

Rudí ďáblové byli nad síly Errealy (© marca.es)

Realu Sociedad se při návratu do Ligy mistrů nedaří. Baskický celek prohrál i třetí zápas, a to na hřišti Manchesteru United 0-1.

Postup do další fáze se tak Erreale začíná hodně vzdalovat. V Divadle snů předvedli hosté v první půlhodině obranný chaos, což už ve druhé minutě potrestal po skvělé individuální akci Rooney střelou do tyče, po níž si nechtěně srazil balón do vlastní sítě Íñigo Martínez.

Další Rooneyho šanci skvěle zmařil Bravo. De Geu jako první vyzkoušel tvrdou ranou Seferović, Griezmannův povedený přímý kop skončil na tyči.

Brankovou konstrukci orazítkoval také domácí Valencia, další dvě dobré šance Manchesteru United zlikvidoval pozorný Bravo. Ani Chilanův výborný výkon nestačil Realu Sociedad k lepšímu výsledku. Svěřenci Arrasateho sice dokázali být chvílemi slavnějšímu soupeři vyrovnaným sokem, jenže v celkovém součtu jim do velikosti United stále hodně chybělo...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace