Real Sociedad porazil Lyon i podruhé a je v Lize mistrů

Slavící hráči Realu Sociedad (© marca.es)

Fotbalisté Realu Sociedad se vracejí mezi evropskou elitu. I ve druhém utkání čtvrtého předkola Ligy mistrů porazili Lyon 2-0 a slaví postup do základní skupiny.

A to zcela suverénním způsobem. Erreala ukázala svou sílu už na francouzské půdě a dnes předvedla možná ještě lepší výkon. Nechtěla se do Ligy mistrů dostat defenzivním pojetím hry, ale ve velkém stylu.

Skvělá obrana a moře šancí v útoku. Tak by se ve zkratce dala charakterizovat hra Arrasateho party. Baskové nedovolili Lyonu, aby se dostal zpět do boje o miliony. Zdálo se pouze otázkou času, kdy Anoeta propukne v gólovou radost.

Příležitosti přibývaly, ale síť ne a ne se rozvlnit. Ve druhém poločase byl blízko Seferović, jemuž zkazila radost tyč. V 67. minutě to konečně přišlo. Griezmann posadil balón z rohového kopu na hlavu Carlose Vely, který překonal Lopese.

Definitivní jistotu přinesl nastavený čas. Vela po dlouhém běhu přehodil Lopese a poslal Errealu do Ligy mistrů. Zcela zaslouženě.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace