Realu Madrid chybí góly Higuaína a Benzemy

Gonzalo Higuaín a Karim Benzema (© vavel.com)

Pes a kočka, jak José Mourinho pojmenoval své dva útočníky, vloni zažili velmi úspěšný střelecký rok. Letos na něj zatím Gonzalo Higuaín ani Karim Benzema nenavazují.

Ať nastoupil kdokoliv, znamenalo to pravidelný přísun branek. Forvardi spolu bojovali o místo v základní sestavě góly. Argentinec zakončil sezónu s 26 přesnými zásahy, Benzema se radoval 32krát.

V aktuální sezóně, která se už překlopila do druhé poloviny, nasbíral Higuaín 9 branek, Francouz o tři více. Vloni měli v této fázi roku na kontě po 18 trefách. A nejde jen o střílení gólů, ale také o herní tápaní, které bylo v mnoha zápasech vidět.

Higuaínovi uškodilo zranění, kvůli kterému zmeškal dva měsíce, Benzema marně hledá loňskou formu. Mourinho se náhle ocitl bez psa i kočky. I to je jeden z důvodů, proč Bílý balet hodně předčasně odpadl z bitvy o ligový titul. Vrátí se zvířecímu útoku střelecký instinkt alespoň v Copě a Lize mistrů?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace