Rekord Sergia Ramose: 2 žluté karty v rozmezí 38 vteřin

Sergio Ramos opouští hřiště po červené kartě (© as.com)

Nejen Lionel Messi a Cristiano Ronaldo jsou specialisty na překonávání rekordů. HIstorii Realu Madrid dál přepisuje Sergio Ramos.

I když asi ne tak, jak by si představoval. Obránce Realu Madrid obdržel během včerejšího derby s Rayem Vallecanem dvě žluté karty v rozmezí rekordních 44 vteřin, když nejprve fauloval v čase 16:24 Lea, aby v době, kdy časomíra ukazovala 17:02, zblokoval centrovaný míč rukou.

Pro Sergia Ramose to bylo už šestnácté vyloučení v dresu Realu Madrid, z toho dvanácté v lize. V tomto směru je klubovým rekordmanem. Zajímavostí je, v národním týmu neviděl červenou kartu v 99 utkáních ani jednou.

"První žlutá karta neměla být. Není možné takto oslabit tým. Je snadné vyloučit Sergia Ramose kvůli minulosti a reputaci. Je to znepokojující. Na mistrovství Evropy nebo v pohárech pískají rozhodčí úplně jinak," zlobil se Sergio Ramos, přestože v zápase, který Real Madrid vyhrál 2-0, zaznamenal kromě vyloučení také vstřelenou branku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace