Rémyho zlákalo do Las Palmas i Boatengovo doporučení

Loïc Rémy (© marca.es)

Když Kevin-Prince Boateng před několika týdny z rodinných důvodů nečekaně ukončil angažmá v Las Palmas, byli fanoušci kanárského celku zklamaní z odchodu největší hvězdy. V poslední den přestupového okna ale přivedlo vedení zajímavou náhradu v podobě Loïca Rémyho.

Třicetiletý útočník ukončil angažmá v Chelsea a upsal se Las Palmas jako volný hráč na dva roky.

"V Chelsea jsem nehrál pravidelně a tento projekt se mi líbil. Věřím, že si to všechny strany užijí," uvedl Rémy a dodal, že by rád nastoupil už v nejbližším zápase proti Málaze: "S Chelsea jsem absolvoval přípravu a myslím, že na Málagu bych mohl být připraven. Chci dávat góly, ale není to to nejdůležitější. Chci být zabijákem tohoto týmu."

Rémy, 31násobný francouzský reprezentant, přiznal, že na Gran Canarii zamířil i díky doporučení Boatenga: "Boatengův vliv byl enormní. Prince mi vyprávěl o ostrově, o životě na něm, jaké je to hrát za Las Palmas. Řekl mi, ať neváhám. Prostředí v klubu je rodinné, což mám rád. Měl jsem více nabídek, ale rozhodl jsem se pro Las Palmas."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace