Renato odchází ze Sevilly, Zokora ho chce následovat

Renato (© marca.es)

Renato Dirnei už není hráčem Sevilly, z Andalusie by rád přestoupil také další záložník Didier Zokora.

Renato měl sice na Pizjuánovi smlouvu až do léta 2012, po dohodě s klubem ale došlo k jejímu předčasnému ukončení, což Brazilcovi dalo možnost vrátit se do rodné země, kde se upsal Botafogu.

Dvaatřicetiletý fotbalista přestoupil do španělského celku v roce 2004 ze Santosu. Během své etapy v Seville dosáhl na šest pohárů, čímž se podílel na nejúspěšnějším období, které Sevilla pamatuje, a stal se cizincem s nejvíce starty v oficiálních zápasech v historii klubu.

Dalším, kdo Nervión opustí, by mohl být Didier Zokora. Záložník z Pobřeží slonoviny už svůj úmysl změnit dres odtajnil: "Během sezóny došlo ke změně trenéra a já jsem toho moc nenahrál. Příchod Medela moje šance nastupovat ještě snižuje. Upřímně říkám, že chci odejít. Mám nabídky z Francie, Německa a Anglie."

Zokorovi se nejvíce zamlouvá možnost zamířit do Francie, naopak zájem Trabzonsporu odmítá: "Vím, že o mě klub měl zájem, ale do Turecka nechci. Ještě mohu dokázat mé kvality v některé z elitních lig. Možnost PSG se mi líbí, mají kvalitní tým. I pro rodinu by byl život ve Francii snadnější."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace