Respektujte Itálii, žádal Casillas rozhodčí

Iker Casillas (© marca.es)

Iker Casillas na sebe na právě skončeném Euru neupozornil pouze spolehlivými výkony a několika překonanými rekordy, ale také úctou k finálovému soupeři.

Španělsko vedlo v posledním utkání turnaje nad Itálií vysoko 4-0, celek z Apeninského poloostrova navíc dohrával v oslabení, neboť Thiago Motta musel po hodině hry kvůli zranění odstoupit a Cesare Prandelli už neměl k dispozici střídání.

Hlavní rozhodčí Pedro Proença se přesto rozhodl nastavit tři minuty. To se nelíbilo Ikeru Casillasovi, jenž to považoval za zbytečné trápení soupeře. "Rozhodčí, rozhodčí, respektujte soupeře, respektujte Itálii. Je to 4-0," zachytily televizní kamery Casillasovy pokřiky, kterými se snažil muže v černém přesvědčit, aby už zápas ukončili.

Prakticky hned na to poslední hvizd skutečně zazněl. Casillas se nejprve pozdravil se všemi fotbalisty Itálie a Prandellim, až poté se přidal ke slavícím spoluhráčům. Španělsko může být na svého kapitána hrdé.

Iker Casillas žádá rozhodčí, aby zbytečně neprotahovali trápení Itálie:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace