Ronaldův Al-Nassr láká Busquetse na smlouvu z říše snů

Saudskoarabský klub dál loví v evropských vodách a hledá vhodné posily pro příští sezónu. Několikrát bylo zmíněno, že lační například po Modričovi či Ramosovi, konkrétní nabídku ale dostal záložník Barcelony, Sergio Busquets. Al-Nassr mu podle katalánského tisku nabízí dvouletý kontrakt s platem ve výši 18 milionů eur.

Al-Nassr v zimě přivedl do týmu hvězdnou posilu, Cristiana Ronalda, a touží po tom, aby se stal v arabském světě nepřemožitelným králem. Hledá proto další posily a jednou z nich by mohl být Sergio Busquets, záložník Barcelony, jehož budoucnost je zahalena nejistotou. Katalánský hráč se rozhoduje, zda bude dál pokračovat v klubu, nebo se vydá do jedné z exotických destinací a stráví zde poslední roky své skvělé fotbalové kariéry.

Ještě před několika měsíci se zdálo být jasné, že jeho dalším krokem bude americká MLS, ale v poslední době to vypadá, že se Busquetsovi otevírají další možnosti, jako je pokračování v Barceloně. Novinkou je ale zpráva, kterou přinesl portál Mundodeportivo. Podle španělského sportovního webu má kapitán Barcleony na stole nabídku ze Saudské Arábie, která je finančně naprosto nedostižitelná pro většinu evropských týmů.

Tamní bohaté kluby se snaží do svého šampionátu nalákat hvězdy, podobně jako se o to v minulosti snažil Katar. Podle katalánských novin tak Al-Nassr neváhal přispěchat s nabídkou smlouvy na dvě sezóny, která by Busquetsovi vynesla 18 milionů eur ročně. Katalánský hráč, jemuž na konci letošní sezóny vyprší smlouva, čeká na to, zda od Barcelony obdrží nabídku na její prodloužení, aby mohl rozhodnout o své budoucnosti.

Ačkoli počátku uvažoval pouze o odchodu z klubu, naléhání trenéra Xaviho o tom, že by měl pokračovat i v další sezóně, mohlo hrát zásadní roli v tom, že otevřel vrátka i této možnosti. V současné době sice není ještě nic rozhodnuto, ale jak je vidět, Sergio Busquets o nabídky nemá rozhodně nouzi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace