Rosell a Vilanova se pustili do Guardioly

Tito Vilanova (© as.com)

Pep Guardiola si před několika dny postěžoval na vedení Barcelony v čele se Sandrem Rosellem, druhá strana nyní vrátila úder.

"Odešel jsem 6 tisíc kilometrů daleko a žádal vedení, aby mě nechalo v klidu. Neudělali to, nedodrželi slovo. Během roku se stalo hodně věcí, ale využít Titovy nemoci, aby mi ublížili, to je něco, na co nikdy nezapomenu. S Titem jsem se v New Yorku setkal, a když ne, tak protože to nebylo možné, ne však mojí vinou. Copak musím vysvětlovat, že přeji jen to nejlepší někomu, s kým jsem tolik let spolupracoval?" uvedl bývalý kouč Barcelony na adresu vedení.

Sandro Rosell dnes na Guardiolova slova odpověděl: "Jeho vyjádření nás hodně překvapila a mně osobně se nelíbila. Co řekl o vedení a nemoci Tita, to není pravda. Tato kaňka by ale neměla zastínit vše dobré, co Guardiola v Barceloně dokázal. Nevím, co myslel, když řekl, že jsme ho nenechali v klidu. Od doby, co skončil v Barceloně, jsem s ním mluvil až nyní, kdy přebral Bayern. Nikdy jsme nevyužili Titovy nemoci, abychom na někoho útočili."

K celé kauze se vyjádřil i Tito Vilanova, jenž rovněž Guardiolu zkritizoval: "Pep neměl pravdu, překvapil mě. Nikdo z vedení mé nemoci nevyužil, aby ho atakoval. Pep mě navštívil v New Yorku, když jsem začínal léčení, ve kterém jsem pokračoval dva měsíce. To už jsme se ale neviděli, ne mojí vinou. Byl mým přítelem, potřeboval jsem ho, ale nebyl tam. Já bych se choval jinak. A o tomto tématu se již nebudu bavit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace