Rosell se otřel o Cristiana Ronalda i Mourinha

Sandro Rosell (© marca.es)

Do Supercopy, v níž změří síly Barcelona a Real Madrid, sice chybí ještě dva měsíce, přesto se v posledních dnech množí mezi oběma rivaly jízlivé poznámky.

Po Xavim a Mourinhovi, kteří plnili stránky novin minulý týden, se tentokrát ujal slova prezident Katalánců Sandro Rosell. Na paškál si vzal Cristiana Ronalda a Mourinha.

"Cristiano Ronaldo není nejlepší hráč světa. Není ani druhý. Je dvanáctým nejlepším fotbalistou planety, protože prvních jedenáct míst patří základní sestavě Barcelony," prohlásil první muž Barcelony směrem k portugalské hvězdě. Nepřekvapí ani Rosellův pohled na to, kdo by měl vyhrát Zlatý míč. "Cristiano Ronaldo je hodně propagovaný ve španělských médiích. Mimo Španělsko mají všichni jasno, že Zlatý míč by měl získat Messi, ale tady..."

Ušetřen nezůstal ani José Mourinho, Rosell připomněl Portugalcův zkrat z loňské Supercopy, kdy šťouchl do oka Tita Vilanovu, tehdejšího asistenta Guardioly a současného kouče Barcelony: "Nepřijal bych trenéra, který chce vyhrát za každou cenu. Pokud by náš kouč někoho udeřil do oka, omluvil bych se za to."

Potichu nezůstal ani samotný Mourinho, jemuž se prozměnu nelíbí, že za základní stavební kameny národního týmu Španělska jsou považováni fotbalisté Barcelony: "Novináři pořád mluví o Španělsku a Barceloně, ale reprezentace není tvořena pouze hráči Barcelony. Je v ní taky pět fotbalistů Realu Madrid. Barcelona byla mistrem. Opakuji, byla."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace