Rozlučkový den: Cazorla a Bruno nastoupí za Villarreal naposledy

Santi Cazorla (© marca.es)

Villarreal zakončí sezónu utkáním proti Eibaru a půjde o emotivní rozlučku se Santi Cazorlou a Brunem Sorianem.

Klubové legendy totiž obléknou žlutý dres naposledy. Pětatřicetiletý Cazorla klub opustí a zřejmě se vydá do některé z exotických destinací, o rok starší Bruno se rozhodl kvůli chatrnému zdraví ukončit kariéru. Bude tak moci učinit způsobem, jakým si přál - na trávníku.

"Rád bych tady strávil celý život, ale vím, že vše má svůj konec. Od teď se stanu fanouškem klubu číslo jedna. Villarreal navždy zůstane součástí mého života," uvedl Bruno, jenž se vrátil do hry po třech letech plných zranění. Kapitán týmu strávil ve Villarrealu celou kariéru - 14 sezón.

Santi Cazorla si na rozdíl od Bruna vyzkoušel i zahraniční angažmá v Arsenalu a nyní by mohl zamířit do katarské ligy, což znamená rozlučku s evropským fotbalem na nejvyšší úrovni. "Villarreal mi dal vše. Vsadil na 18letého kluka z Ovieda, kterého nikdo neznal. Je mi ctí, že jsem mohl ukončit kariéru po boku Bruna. Kéž by to - stejně jako při mém minulém odchodu - bylo nashledanou," uvedl Cazorla.

Klub před nedělním výkopem oba hráče vyznamená.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace