Rubén Sanz je po ostrém pádu na reklamní panel v pořádku

Nepříjemný moment na Santo Domingo (© marca.es)

Nepříjemné chvíle zažili v zápase prvního kola Segundy fanoušci na stadionu Santo Domingo. Rubén Sanz po střetu s Cristem Martínem spadl hlavou na reklamní panel.

Záložník Alcorcónu údajně ne chvíli ztratil vědomí, proto musel být převezen do nemocnice. Obavy z vážného zranění se však nenaplnily, hrůzostrašně vypadající okamžik tak skončil jen lehkým otřesem mozku a jednodenním pobytem v péči lékařů.

Cristo Martín z Tenerife se k souboji vyjádřil do médií: "Nevypadalo to dobře, vůbec se nehýbal, měl jsem strach. Když jsme se po zápase vrátili do hotelu, ani jsem nemohl jíst. Řekl jsem vedení mužstva, že půjdu Rubéna navštívit do nemocnice."

Rubén Sanz soupeři podle slov Crista Martína nic nevyčítá: "Řekl mi, že takové věci se ve fotbale stávají a že hlavní vinu má hřiště, protože reklamní panel je pevně ukotven. Naštěstí to dopadlo dobře."

Podívejte se na ostrý pád Rubéna Sanze na reklamní panel:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace