Rubi povede Betis, v Espanyolu ho nahradil Gallego

Rubi (© marca.es)

Betis a Espanyol jsou dalšími týmy, které půjdou do příští sezóny s novou tváří na lavičce.

Definitivně totiž bylo potvrzeno, že Rubi se složením výkupní klauzule 900 tisíc eur vyvázal ze smlouvy s Espanyolem, aby se upsal Betisu. V Espanyolu ho nahradil David Gallego.

Rubi opouští Espanyol poté, co s ním hned v první sezóně dokázal postoupit do Evropské ligy, byť se do její hlavní fáze budou Katalánci muset prokousat přes tři předkola. Není to zdaleka poprvé, co 49letý lodivod mění působiště po jediné sezóně. Rubi je přelétavým ptákem a ani mezi Andulkami nevydržel déle než rok, stejně tomu bylo v Hospitaletu, Sabadellu, Benidormu, Gironě, Valladolid, Levante, Sportingu či Huesce. Betis však věří, že tentokrát si angažmá protáhne, smlouva totiž byla podepsána na 3 roky. 

Espanyol naproti tomu převzal na sezónu 2019/2020 o dva roky mladší David Gallego. Trenér rezervy už u prvního týmu krátkodobě působil po konci Quique Sáncheze Florese, a to úspěšně s bilancí 4 výher a 1 remízy v 5 utkáních.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace