Rubialesova pomoc: Ettiena zaměstnal jako řidiče svazu

Félix Ettien (© marca.es)

Ve fotbalových šatnách vznikají přátelství, která trvají po celý život. Díky jednomu takovému se dokázal dostat z finanční krize bývalý záložník Levante Félix Ettien.

Středopolař z Pobřeží slonoviny strávil ve vrcholovém fotbale přes deset let, je hráčem s nejvíce nasbíranými starty za Levante a ve své době se o něj zajímaly Inter Milán či Atlético.

Jenže podnikatelské záměry po konci kariéry v čele s vlastnictvím baru v oblasti Valencie úspěch neslavily, naopak Ettiena připravily o většinu úspor a uvrhly 39letého rodáka z Abidžanu do finančních problémů. Vysvobozením byla pracovní nabídka od Luise Rubialese.

Současný prezident Španělského fotbalového svazu někdejšímu spoluhráči z Levante nabídl funkci řidiče. Ettien ji s vděkem přijal, a tak vozí španělské fotbalové papaláše, kam je třeba. Kdysi luxusní vozy sám vlastnil, ani dnes mu ale nechybí úsměv a dobrá nálada, když vystupuje z černého služebního Audi...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace