S Barcelonou jednáme, připustil Juventus. Vymění si Arthur a Pjanić působiště?

Miralem Pjanić (© sport.es)

Barcelona a Juventus jednají o možnosti výměny záložníků.

Pokud by se informace ukázala jako pravdivá, stěhoval by se do Turína 23letý Arthur Melo, zatímco opačným směrem by podle katalánského listu Sport zamířil o sedm let starší Miralem Pjanić a doplatek ve výši 10 milionů eur.

Sportovní ředitel italského klubu Fabio Paratici potvrdil, že jednání probíhají: "Kontakty s Barcelonou jsou časté, ale v tuto chvíli se oba týmy soustředí na důležité zápasy. Nejde o datum (tisk spekuloval, že kvůli účetnictví chtěj Juventus i Barcelona dohodu uzavřít do konce června), ale o dohodu mezi všemi stranami a přesvědčení hráčů."

Paratici podle všeho nepřímo potvrdil, že vše závisí na Arthurovi. Mladý Brazilec původně přestup do Juventusu odmítal, i na základě faktu, že by měl v Turíně pobírat dvojnásobný plat než na Camp Nou, ale svůj názor podle posledních informací mění. Oficiální oznámení obou přestupů může být jen otázkou dnů, dodává Sport.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace