S Messim jsme měli vyhrát Ligu mistrů vícekrát, lituje Iniesta

Andrés Iniesta (© as.com)

Andrés Iniesta zavzpomínal na odchod z Barcelony, dlouholetý záložník Katalánců si myslí, že Barcelona v Lize mistrů nedokázala naplno využít potenciálu Lionela Messiho.

Čtyři získané ušaté poháry v letech 2006, 2009, 2011 a 2015 nejsou podle Iniesty dostatečným počtem: "Myslím, že když má Barça Lea tak dlouho... Jsou to čtyři trofeje, ale stále mám pocit, že s týmem, jaký jsme měli, a Leem jsme určitě měli na to, abychom vyhráli Ligu mistrů vícekrát. Je to překvapivé i u Argentiny (se kterou Messi žádnou velkou trofej nezískal), která měla reprezentaci plnou skvělých fotbalistů včetně toho, kterého považuji za číslo jedna, přesto se jim to nepovedlo. Rozhodují detaily."

"I dnes - po takové době a tolika věcech - dokáže (Messi) překvapit a posunout laťku tak, že na ni dosáhne málokdo, možná nikdo..."

Iniesta odešel z Barcelony přesně před dvěma roky a stále aktivně působí v Japonsku. V budoucnu se chce stát trenérem: "Uběhly přesně dva roky od chvíle, na kterou nikdy nezapomenu. Camp Nou je stále můj domov, znak Barcelony tím mým."

"Rád bych se stal trenérem, získal licenci. Alespoň si to vyzkoušet, až skončím jako hráč."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace