S mistrem Segundy B Murcií postupují Sabadell, Alcoyano a Guadalajara

Guadalajara slaví historický postup do Segundy (© marca.es)

Segunda División B už poznala všechny čtyři postupující o soutěž výše.

Jako první si postup zajistily Murcia a Sabadell, tedy týmy, které uspěly v přímých soubojích mistrů všech čtyř skupin Segunda División B. Vzájemně se pak utkaly o mistrovský titul, ze kterého se nakonec radovala Murcia, když zdolala Sabadell po výsledcích 0-1 a 1-0 v dramatickém penaltovém rozstřelu.

Murcia strávila ve třetí nejvyšší soutěži jediný rok, Sabadell musel na návrat do Segundy čekat o poznání déle, a sice 18 let.

Včerejší odvety play-off rozhodly o zbylých dvou postupových místech. Alcoyano navázavalo na domácí vítězství nad Lugem identickým triumfem na půdě soupeře. Celek z Valencie bude účastníkem Segundy po 42 letech.

Guadalajara sice v prvním zápase podlehla doma Mirandésu 0-1, v odvetě ale dokázala dobýt stadion svého soka poměrem 2-1 díky proměněné penaltě z 86. minuty, což stačilo k historicky prvnímu přesunu do División de Plata.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace