Sandoval a čtyři opory v Rayu možná skončí

José Ramón Sandoval (© marca.es)

Šok pro fanoušky Raya Vallecana. V klubu pouze týden před začátkem ligy možná končí trenér José Ramón Sandoval a čtyři opory.

Madridský klub, který v loňském ročníku Segundy vybojoval druhé místo a zajistil si tak návrat do Primera División, se kvůli finančním problémům dostal do insolvence. A správce, který převzal otěže, dnes oznámil, že se sníží výdaje na platy.

Aby se mzdy v Rayu vešly do celkové výše 9,5 milionu eur, musejí hráči i trenéři přistoupit na jejich výrazné snížení. A to Sandoval společně s Davidem Cobeñem, José Movillou, Néstorem Susaetou, José Manuelem Casadem a sportovním ředitelem Felipe Miñambresem odmítli. Pokud do úterý nezmění názor, budou jim rozvázány smlouvy, přestože všichni patří mezi základní stavební kameny Raya Vallecana.

"V pátek mi volal generální ředitel s tím, že pokud na snížení platů nepřistoupíme, v úterý v klubu skončíme. To jsem odmítl. Stejně tak zmínění hráči, kteří na rozdíl od těch, co dělají tato rozhodnutí, vědí, co to znamená odevzdat klubu naprosto vše," uvedl Sandoval.

Stále ještě kouč Madriďanů zároveň prozradil, že nečekaný zvrat nese špatně i Roberto Trashorras, kterého klub získal teprve včera ze Celty Vigo: "Dnes ráno jsem s ním mluvil. Řekl mi, že kdyby to věděl, do Raya by nešel, protože si ho vybral kvůli mně a Miñambresovi."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace