Sandovalovým cílem zůstává záchrana

José Ramón Sandoval (© marca.es)

Rayo Vallecano zvítězilo ve skvělé přestřelce na Ciutat de Valencia nad Levante 5-3 a ocitlo se jediný bod od pohárové Evropy.

Trenér Madriďanů José Ramón Sandoval ale zdůrazňuje, že cílem týmu zůstává záchrana: "Nesmíme začít bláznit. Naším úkolem je se v Primeře udržet. V tabulce se dívám pouze směrem dolů. Mít 31 bodů po 23 zápasech, to je skvělé. Uvidíme, jestli se nám podaří zachránit."

"Abyste vyhráli na tak těžkém místě, musíte nechat na hřišti vše. Odhodlání hráčů bylo neskutečné. I poté, co soupeř vyrovnal, jsme měli chuť útočit. Když za něčím tvrdě jdete, nakonec to získáte. Jsou to důležité tři body i kvůli vzájemné bilanci, která může hrát důležitou roli."

Rayo Vallecano vyhrálo potřetí v řadě a v pořadí Primera División se posunulo na osmou příčku. Na šesté Atlético ztrácí bod, na čtvrtý Athletic dva. Na sestupové pásmo má náskok osmi bodů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace