Santos přijal nabídky Barcelony i Realu Madrid. Rozhodne samotný Neymar

Neymar v dresu Brazílie (© goal.com)

Měl to být nekonečný seriál letošního léta, poslední epizoda ale možná bude napsána ještě předtím, než se oficiálně otevře přestupové okno. Neymarův přesun do Španělska je možná už jen otázkou hodin.

Santos, klub, jehož barvy brazilská hvězda v současné chvíli hájí, totiž na oficiálním webu potvrdil, že obdržel za Neymara dvě nabídky a obě přijal.

První z nich pochází od Barcelony a pohybuje se okolo 28 milionů eur a dva přátelské zápasy se Santosem k tomu. Právě katalánský celek byl dlouho favoritem na získání Neymara. Jenže do hry se vložil Real Madrid, který nabízí údajně 35 milionů eur.

Nyní je na samotném hráči, aby si vybral, kde stráví následující roky kariéry. Podle brazilských médií je pravděpodobnější, že 21letý fotbalista zvolí Barcelonu. Definitivní rozhodnutí by mohlo padnout už během dnešního dne.

"Je to můj nejšťastnější den v životě a velká čest. Rozhodnu se po poradě s rodinou, nemusím spěchat. Může být rozhodnuto za pět nebo třicet minut, ale také za tři dny," prohlásil Neymar.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace