Schyľuje sa k Suárezovmu odchodu z Atletica, kam budú viesť jeho kroky?

Odíde Suárez z Atlética? (birminghammail.co.uk)

Útočník Atlética Madrid Luis Suárez by mal podľa najnovších správ odísť na konci sezóny z klubu ako voľný hráč, záujemcov o jeho služby je viacero.

Tridsaťpäťročný útočník vyhral s Atléticom vo svojej prvej sezóne titul v La Lige, podieľal sa na ňom 21 gólmi. V aktuálnom ročníku má na konte 11 gólov vo všetkých súťažiach.

Denník Marca tvrdí, že uruguajský snajper nedostal do dnešného dňa od Atlética žiadnu ponuku na predĺženie zmluvy, pričom sám je presvedečný o tom, že napriek vyššiemu veku stále dokáže podávať výkony na najvyšše úrovni.

Rád by si zahral aj na tohtoročných majstrovstvách sveta v Katare, a preto bude pravdepodobne hľadať klub, v ktorom bude pravidelne nastupovať.

Ak sa teda rozhodne pre odchod z Wanda Metropolitano, tak by mohol zamieriť do Ajaxu Amsterdam, v ktorom si v minulosti výbornými výkonmi vystrielal prestup do Liverpoolu. Záujem o Uruguajčana má mať aj taliansky klub Inter Miláno. V hre je podľa médií aj možnosť, že ostane v Španielsku a podpíše so Sevillou.

Aktuálne to teda vyzerá, že Suárez ostane ešte na starom kontinente a až následne zamieri naspäť do Južnej Ameriky. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace