Sedm měsíců poté. Cristiano Ronaldo opět překonal Courtoise z přímého kopu

Courtois plachtil vzduchem marně (© marca.es)

Real Madrid už třináct let neprohrál derby s Atléticem Madrid. O vítězství Bílého baletu v tom včerejším se postaral Cristiano Ronaldo.

Pŕavě parádní Portugalcova trefa z přímého kopu bude zapsána jako vítězná branka, ve druhém poločase pečetil na konečných 2-0 Mesut Özil.

"Začali jsme dobře, ale pak přišel gól. Věděli jsme, že Cristiano přímáky umí. Balón klesal velmi rychle, bylo nemožné na něj dosáhnout. Cristiano vystřelil výborně. Je to škoda. Fanoušci se na toto derby hodně těšili, ukázali nám to ráno," připomněl Courtois poslední předzápasový trénink Atlética, na který přišlo 21 tisíc příznivců.

Cristiano Ronaldo se naposledy prosadil z přímého kopu před sedmi měsíci. A bylo to proti stejnému soupeři. Jedenáctého dubna pomohl pokořit Atlético na Calderónovi v poměru 4-1. Také tehdy Thibaut Courtois pouze bezmocně sledoval, jak míč zapadá přesně k tyči.

Podívejte se na gól Cristiana Ronalda, který rozhodl včerejší madridské derby...

... a na Portugalcovu trefu z dubna proti stejnému soupeři:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace