Sedmibodové manko smazala pouze Valencia

Ani Lionelu Messimu se mimo Nou Camp nedaří (© as.com)

Fotbalisté Barcelony pouze remizovali na půdě Villarrealu a na vedoucí Real Madrid už ztrácí sedm bodů.

A to je rozdíl, který osmnáct kol před koncem dokázala v historii Primery smazat pouze Valencia v sezóně 2003/2004. Netopýři, které tehdy vedl Rafa Benítez, získali titul, přestože na Real Madrid Carlose Queiroze ztráceli po 20 odehraných zápasech stejný počet bodů, po 26. kole dokonce ještě o jeden více.

Queirozův výběr se po dobré první polovině sezóny v odvetné části po neúspěšném finále Copy proti Zaragoze a vypadnutí z Ligy mistrů s Monacem zcela sesypal a skončil až na čtvrté pozici se sedmibodovým mankem na mistrovskou Valencii.

Letošní Barcelona ztrácí ve venkovních zápasech, což kontrastuje se suverénními výhrami na Nou Campu. Zatímco vloni ztratili Katalánci mimo vlastní stadion pouze jedenáct bodů, z toho pět v závěru sezóny, kdy už bylo o titulu rozhodnuto, v sezóně 2011/2012 jich napočítali už třináct.

Dokáže se Pep Team zvednout a počtvrté v řadě usednout na ligový trůn? Nebo se po letech ve stínu Barcelony bude radovat Real Madrid?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace