Segunda už zná mistra, účastníky play-off i sestupující

Radost i smutek po posledním kole (© marca.es)

Včerejším 42. kolem skončila základní část letošního ročníku Segunda División, které určilo mistra, čtveřici postupujících do play-off i posledního sestupujícího.

První místo i přes prohru v Tarragoně uhájilo Rayo Vallecano, které za sezónu nasbíralo 76 bodů a může se těšit z postupu do Primery, kam ho doprovodí přímou cestou i druhá Huesca.

Pořádná tlačenice probíhala o účast v play-off, které určí třetího postupujícího. Tu nakonec vybojovaly Zaragoza, Sporting, Valladolid a Numancia. Vyřazovací část začne ve středu 6. června a semifinálové dvojici budou mít složení Zaragoza-Numancia a Sporting-Valladolid. Finálový dvojzápas proběhne 13. a 16. května.

Rušno bylo i v dolních patrech tabulky. Sestupový osud již dříve poznaly Sevilla Atlético, Lorca a Barcelona B, a protože Cultural Leonesa padla v Numancii, je to právě ona, kdo doplní čtveřici, která se sesune o kategorii níže.

Segunda División 2017/2018:

Mistr - Rayo Vallecano
Přímí postupující - Rayo Vallecano a Huesca
Účastnící play-off: Zaragoza, Sporting, Valladolid a Numancia
Sestupující: Sevilla Atlético, Lorca, Barcelona B a Cultural Leonesa

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace