Sen Málagy pokračuje i mimo La Rosaledu

Málaga je ve skvělé formě (© marca.es)

Fotbalisté Málagy potvrdili skvělou formu a zvládli první venkovní utkání Ligy mistrů s přehledem, domácí Anderlecht smetli 3-0.

Andalusané si vedou skvěle v domácí soutěži a uspěšně zvládli i vstup do milionářské soutěže, když zdolali Zenit. Aby je Evropa začala brát opravdu vážně, potřebovali modrobílí ukázat svou sílu i mimo La Rosaledu. A to se jim povedlo na jedničku.

Vyhrát 3-0 na hřišti mužstva, které remizovalo na San Siru, to není náhoda. Isco byl opět vůdčí osobností, Iturra potvrdil, že je dobrou posilou, Joaquín si drží vysokou výkonnost a zápas se povedl i Saviolovi, přestože El Conejo tentokrát neskóroval.

Zastoupil ho Eliseu, a to ve velkém stylu. V poslední akci prvního poločasu Portugalec napřáhl z dvaceti metrů a Proto pouze sledoval, jak bezchybná rána končí v horním rohu branky.

Faul Kouyatého na Monrala deset minut po změně stran znamenal pokutový kop, který proměnil Joaquín. Na konečných 3-0 upravil povedeným dloubákem znovu Eliseu. Evropo, Málaga je tady, počítej s ní. To je jasný vzkaz, který Pellegriniho mužstvo vyslalo fotbalovému kontinentu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace