Senna má svůj vchod na El Madrigal i novou smlouvu

Po Sennovi byl pojmenován vchod číslo 19 (© as.com)

Marcos Senna chce pomoci Villarrealu zpět mezi elitu. Po sestupu do Segundy se proto rozhodl prodloužit v současném působišti smlouvu.

Brzy šestatřicetiletý záložník působí ve Villarrealu od roku 2002 a také letos patřil do základní sestavy Žluté ponorky. Sesunu o soutěž níže však zabránit nedokázal.

"Jsem tady už hodně dlouho a teď klub neopustím. Vždy jsem měl jasno, že bych rád ve Villarrealu pokračoval, po sestupu nebylo co řešit. Prožil jsem zde krásné chvíle, teď jsme se ale ocitli ve špatné situaci. Chci vrátit Villarreal zpět do Primery," prohlásil Marcos Senna, jenž je nově vázán kontraktem do léta 2013.

Při aktu, kterému přihlíželo přes 1 500 fanoušků, byl navíc po Sennovi pojmenovaný jeden ze vchodů na stadion El Madrigal, a sice ten s číslem 19. Právě toto numero totiž rodilý Brazilec, který reprezentoval Španělsko, nosí na dresu. Ze strany klubu jde o poděkování hráčovi, že hájí žlutý dres již deset let.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace