Sergio Ramos a Pepe se v Realu Madrid dočkali nových kontraktů

Pepe a Sergio Ramos (© marca.es)

Sergio Ramos a Pepe budou i nadále hájit barvy Realu Madrid, který dnes oficiálně oznámil, že s oběma beky prodloužil smlouvy.

Španělský reprezentant, kterého Bílý balet získal v roce 2005 ze Sevilly za částku 27 milionů eur, nyní bude na Bernabéu vázán do léta 2017.

Pětadvacetiletý Sergio Ramos se od svého příchodu do klubu stal nedílnou součástí základní jedenáctky, s národním týmem dosáhl na evropský i světový titul.

O tři roky starší Portugalec by díky nové smlouvě měl v Realu Madrid, kam přišel výměnou za 30 milionů eur v roce 2007 z Porta, působit do 30. června 2016. Pepe se s vedením po dlouhých měsících vyjednávání dohodl na podmínkách, které mu zaručí příjem okolo 4 milionů eur za sezónu.

Oba fotbalisté tak zároveň ukončili spekulace o možné změně působiště, Sergio Ramos i Pepe byly podle španělských médiích například v hledáčku londýnské Chelsea.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace