Sergio Ramos o Salahovi: Mohl si nechat dát injekci a hrát dál

Sergio Ramos (© marca.es)

Sergio Ramos se na dnešní tiskové konferenci vrátil k finále Ligy mistrů, z něhož po jeho zákroku musel odstoupit hvězdný útočník Liverpoolu Salah.

"Už se toho napsalo dost. Nechtěl jsem se k tomu vracet, protože se to zveličuje. Když se na ten zákrok dobře podíváte, tak on mě chytl za ruku a já spadl na druhou stranu, takže si zranil druhé rameno. A já jsem prý udělal zákrok jako z juda. Mluvil jsem s ním, mohl si nechat dát injekci a hrát dál i ve druhém poločase. Já sám jsem to několikrát udělal. Myslím, že když něco udělá Sergio Ramos, řeší se to mnohem více. Nevím, jestli je to tím, že když jste v Realu Madrid dlouho a vítězíte, tak se na to lidé dívají jinak," prohlásil kapitán Realu Madrid.

Bílý balet ve finále Ligy mistrů i díky dvěma minelám brankáře Liverpoolu Kariuse zvítězil 3-1 a ovládl soutěž potřetí v řadě. Včera vyšlo najevo, že Karius na začátku druhého poločasu utrpěl otřes mozku, a to po střetu právě se Sergiem Ramosem, což se mohlo podepsat na jeho výkonu.

Samotný španělský stoper vše okomentoval ironicky: "Jejich brankář zase řekl, že byl po střetu se mnou otřesený. Už chybí jen to, aby Firmino prohlásil, že se nachladil po tom, co na něj spadla kapka mého potu."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace