Sergio Ramos se nechal vystřídat, aby mohl Unai Núñez debutovat

Sergio Ramos (© as.com)

Hezké gesto předvedl v kvalifikačním utkání o postup na Euro 2020 proti Faerským ostrovům Sergio Ramos. Kapitán Španělska se na vlastní žádost nechal vystřídat, aby dopřál reprezentační debut Unaii Núñezovi.

"Bylo to velké gesto a hodně to o něm vypovídá. I v průběhu utkání myslí na vše, zejména na své spoluhráče. Měl jsem v hlavě, že tam Unaie pošlu, pokud bude vhodná chvíle, ale byl to sám Sergio Ramos, kdo ke mně přišel a požádal, aby Unai debutoval," řekl trenér Robert Moreno.

Zatímco pro 22letého stopera Athleticu Unaie Núñeze to byl první reprezentační start, Sergio Ramos oblékl červený dres už po 167., čímž vyrovnal národní maximum Ikera Casillase.

"Statistiky jsou od toho, aby se přepisovaly. Dokud budu mít touhu a ambice, chci je vylepšovat. Mým cílem je dosáhnout na 200 zápasů za Španělsko. Kéž by se mi to povedlo," uvedl Sergio Ramos po jasné výhře 4-0, díky níž má La Roja i po šesti zápasech plný počet bodů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace