Sergio Ramos se omluvil za zákrok na Messiho a potyčky s Puyolem a Xavim

Sergio Ramos. (© marca.es)

Ve vypjatém závěru pondělního El Clásica se do hlavní role obsadil Sergio Ramos. Za svoje zákroky na Lionela Messiho, Carlese Puyola a Xaviho se krajní bek Realu Madrid omluvil.

Sergio Ramos nejprve poslal nevybíravým faulem argentinskou hvězdu k zemi, za což obdržel červenou kartu. Cestou do kabin pak odstrčil Puyola a Xaviho.

"Byl to tvrdý zákrok, ale titulky, že jsem chtěl Messiho zničit, jsou přehnané. Během své kariéry jsem nikoho nezranil. Messi je rychlý hráč a já udělal chybu, ale zranit jsem ho nechtěl. Myslím, že s takovým cílem na hřiště nejde nikdo. Nejsem hrdý na věci, které jsem při tom zápase udělal, a omlouvám se za ně," uvedl reprezentační obránce, který vedení klubu požádal, aby to byl právě on, kdo na dnešní tiskové konferenci vystoupí.

Pro Sergia Ramose to byla už desátá červená karta během jeho působení v Realu Madrid: "Nepomáhá mi to, ale i novináři se shodují, že ne všechny byly oprávněné. Ale je to špatný příklad pro děti, pro které můžu být vzorem. Musím se jim omluvit."

Disciplinární komise rozhodla, že hráči neudělí žádný dodatečný trest, Sergio Ramos tak přijde pouze o víkendový duel s Valencií.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace