Sergio Ramos ukončil reprezentační kariéru

Sergio Ramos v reprezentačním dresu

Španělský reprezentační obránce, Sergio Ramos, oznámil prostřednictvím sociálních sítí, že se v národním dresu již neobjeví. Stalo se tak bezprostředně poté, co mu reprezentační trenér sdělil, že s ním již v národním týmu nepočítá.

Sergio Ramos prostřednictvím sociální sítě twitter fanouškům oznámil, že se rozhodl ukončit svou bohatou reprezentační kariéru. Současný trenér národního týmu, De la Fuente, údajně obránci PSG sdělil, že s ním nadále v reprezentaci nepočítá.

Nově jmenovaný trenér La Rojy přijal razantní opatření a rozhodnutí hráči oznámil telefonicky. „Dnes mi zavolal současný trenér a řekl mi, že se mnou již nepočítá a ani nebude počítat v budoucnu, ať už předvedu jakékoli výkony,“ sdělil důvody svého rozhodnutí Sergio Ramos.

Své zemi budu nadále fandit z domova s emocemi privilegovaného člověka, který ji mohl hrdě reprezentovat sto osmdesátkrát. Srdečně děkuji všem, kteří ve mně vždy věřili,“ udělal tečku za svou mezinárodní kariérou Ramos.

Vítěz mistrovství světa se Španělskem se s rozhodnutím trenéra nechtěl smířit a dal jasně najevo, že to od De la Fuenteho nebylo sportovní a roli hrály zcela jiné faktory. „Pokorně se domnívám, že jsem si konec kariéry zasloužil prožít ve chvíli, kdy se tak rozhodnut sám nebo proto, že mé výkony nebudou odpovídat úrovni reprezentačního týmu,“ dodal Ramos.

Obránce národní tým opouští po sto osmdesáti odehraných utkáních, stal se tak nejvytíženějším španělským hráčem. Jednou s La Rojou vyhrál mistrovství světa, dvakrát evropský šampionát. V nadcházejících kvalifikačních duelech proti Norsku a Skotsku jej ale fanoušci již nespatří.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace