Sergio Sánchez si po více než roce zahrál zápas

Sergio Sánchez (© as.com)

Sevilla získala první zimní posilu a nestála ji ani euro. Po více než roce si totiž zahrál v soutěžním utkání Sergio Sánchez.

Čtyřiadvacetiletý obránce byl hlavní novinkou jedenáctky, kterou vyslal Gregorio Manzano ke čtvrtfinálové odvetě Copa del Rey proti Villarrealu. Andalusané zvítězili 3-0 a zajistili se postupu do semifinále, kde se střetnou s lepším z madridské dvojice Real Madrid a Atlético.

Sergio Sánchez byl na lavičce už ve víkendovém duelu s Espanyolem, ale do hry nezasáhl. Po více než roční absenci a dohadech, bude-li se moci kvůli problémům se srdcem ještě věnovat profesionálnímu fotbalu, se tentokrát dočkal.

"Cítil jsem se dobře, mám velkou radost. Spoluhráči mě vždy podporovali, za což jim děkuji. Splnil se mi sen, znovu hraji fotbal. Vzpomněl jsem si na rodiče, manželku, sestru i švagra," uvedl po zápas katalánský fotbalista.

Sergiu Sánchezovi byla během loňského ledna zjištěna srdeční vada, poté následovala operace a maraton testů, po kterých dostal od lékařů zelenou k návratu na prvoligové trávníky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace