Setién má i nadále důvěru vedení, sám rezignovat nehodlá

Quique Setién (© marca.es)

Betis prohrál tři z posledních čtyř ligových zápasů a přišel o reálnou možnost umístit se v nejlepší šestce, na níž ztrácí 9 bodů.

Na stadionu Benita Villamarína je v posledních týdnech už tradicí, že část příznivců volá po odvolání Quique Setiéna. Zkušený lodivod má však i nadále důvěru vedení, sám rezignovat nehodlá.

"To nepřichází v úvahu. Samozřejmě, že i nadále cítím podporu vedení, protože mi ji jeho členové vyjádřili. Ale vím, že situace se může změnit. Pokud by mě prezident nebo viceprezident kvůli tlaku fanoušků odvolal, pochopím to a nic jim nebudu zazlívat, protože vím, že je to součást fotbalu. Ale myslím, že i nadále věří v to, co a jak děláme," prohlásil Setién. "V mnoha zápasech nám chybělo štěstí a lepší koncovka. Vždyť proti Valencii, která hrála Ligu mistrů, jsme vystřelili 23krát a oni jen 4krát. To se každému nepodaří."

Stále je velká pravděpodobnost, že se i sedmý celek tabulky La Ligy podívá do Evropské ligy, což je pro Betis šance, jak zakončit sezónu úspěšně. Pokud by se to Andalusanům nepodařilo, pak teprve bude vedení klubu řešit Setiénovu budoucnost a zvažovat, zdali jej ponechá ve funkci i pro sezónu 2019/2020.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace